17. marraskuuta 2020

Sotamaalin harjoittelua

 Perjantaina pääsen neljän vuoden jälkeen jälleen seuraamaan jääkiekkoa ihan hallista käsin, kun Ilves ottaa vieraakseen oman suosikkini Kärpät. Vuosi sitten ostin lätkäiltoja varten kolme kasvotussia; mustan, valkoisen ja keltaisen. No, kuinka ollakaan, nyt kun niitä tarvitsisi, en pääse niihin käsiksi! Ajattelin pakatessani evakkoa varten, etten tämän putkiremontin aikana varmastikaan käy jääkiekkoa baarissakaan katsomassa, mutta kuinka ollakaan menen ihan halliin asti.

Ostin aiemmin tänä vuonna NYXin shokkiväripaletin ja muistin että siitähän minä saan keltaisen perjantaille. No, enpä saanutkaan, sillä keltainen näyttää iholla kullan ja oranssin sekoitukselta. Siispä pohtimaan mitä tehdä, kun suurin osa meikeistäkin lojui jossain rojujeni seassa putkiremontin keskellä. Mustasta ei tietenkään ollut pulaa, koska sitä kulutan muutenkin aivan liikaa. Sitten mieleeni pälkähti muistikuva siitä, että joku olisi käyttänyt puuvärejä apuna meikissä. Ei auttanut muu kuin googletella asiaa!

Jo pikaisella googlauksella löytyi tutoriaali, jossa selitettiin kymmeneen minuuttiin minuutin asia. Ota lasi lämmintä vettä, tunge kynät siihen ja anna olla muutama minuutti. Testasin kolmea eri merkkiä puuvärejä joista yksi tuli tarpeeksi pehmeäksi värjäystä varten. Lopputuloksen tämän aamun harjoittelusta näet alla!


Se täytyy sanoa, että valvotun yön ja aivan liian monen kahvikupillisen jälkeen eyelinerin käyttö on vähän niin ja näin. Sitä tärinän määrää.....! Alla vielä kolme inspiraatiokuvaa, jotka kaivelin netistä tätä projektia varten. Valitettavasti itsellä ei ole mitään hajua siitä että mistä kuvat ovat alunperin, ne kun löytyivät useammalta sivustolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti