29. toukokuuta 2018

Juhlatuulella

Tiedättekö sen tunteen, kun on maanantai ja mikään ei onnistu? Se täydellinen "maanantaifiilis", joka tuntuu joskus iskevän keskellä viikkoakin? Useimmiten oma viikko lähtee käyntiin juuri siten, eikä kahvikaan pelasta tilannetta. Mutta eilen sain sellaisia uutisia, jotka toivon mukaan muuttavat koko elämäni suunnan, tai ainakin seuraavat kolme vuotta. Ja kyllä, minulla on aihetta juhlaan!


Palataan parin lauseen ajaksi tosin viikonloppuun. Olin niin innoissani että jes, koko viikonloppu vain himassa, kun hetken oli taas tuntunut siltä että kokoajan pitäisi olla menossa. Mutta ei, olin kokonaan unohtanut pajan työntekijöiden "kesäjuhlat". Kaikilla tuntui olevan mukanaa tuona kuumana perjantai-iltana, huolimatta siitä että hyttyset kiusasivat meitä kaikkia (kuten huomaatte yllä olevasta kuvasta). Jatkot sitten vielä paikallisessa baarissa ja pitkät yöunet päälle. Sunnuntain iltapäivä menikin sitten rannalla kaverin ja hänen perheensä kanssa, vaikka itse en mikään auringonottaja olekaan.

Sitten se eilinen. Taisin viimeksi kiljahtaa yhtä kovin kun sain tietää että pääsen opiskelemaan tarjoilijaksi, jonne hain ensimmäistä kertaa kun en ollut uskaltanut hakea aiemmin. Kuten olen aiemmin tuonut ilmi, pohdin tuossa keväällä hakisinko graafiselle puolelle opiskelemaan vai en ja lopulta päädyin sinne hakemaan. Neljättä tai viidettä kertaa, en ole laskenut ihan supertarkkaan. No tiedättekö mitä?


Kyllä, ei varasijalla, vaan suoraan kouluun sisälle! En voi ehkä sanoin kuvata sitä fiilistä mikä siitä tuli! Tosin, myöhemmin totesin samaa mitä olen aiemminkin sanonut, olen 30-vuotias kun pääsen koulusta, iskee ikäkriisi..! Mutta väliäkös sen, tämä tyttö lähtee oppimaan uutta ja parantamaan vanhaa taitoa! ♥

Viralliset tulokset tulevat vasta kesäkuun puolella, mutta sen verran tätä jännitin että pitihän näitä epävirallisiakin tuloksia hieman juhlistaa! Askel kerrallaan eteenpäin, nyt voin ilolla keskittyä Kava-projektiin sillä tiedän saavani siihen lisäapuja koululta sitten aikanaan. Wii!

Ps. Toinenkin ihana asia tälle viikkoa, sillä tällä viikolla lähtee uusi kamera tilaukseen

2 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskelupaikasta! Sulla on ihanan simppeli ulkoasu blogissa. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yleensä miulla on ollut täällä sivupalkki missä on kaikkea mahdollista krääsää, mutta nyt kun teki sivuja erikseen tuonne ylös niin itsekin tykästyin tähän (:

      Poista