19. toukokuuta 2018

Blogin ja itsensä herättelyä

Kylläpä aika rientää! Edellisestä postauksesta on likemmäs puoli vuotta ja siinä ajassa on ehtinyt tapahtumaan melko paljon asioita. Koska tämän postauksen aihe on periaatteessa käydä läpi näitä asioita ja niitä, jotka tulevat tapahtumaan tulevaisuudessa, käydäänpä ne lyhykäisyydessään läpi "ranskalaisin viivoin"!

Muutto omaan kotiin
Muutin tosiaan marras-joulukuun vaihteessa omaan asuntoon puolen vuoden korvessa olemisen jälkeen. Korvessa, eli äiteen luona asumisessa, oli todellakin hyvätkin puolensa, sillä sain kasattua ajatuksia ja hengähdettyä hetken. Loppuajasta tilanne alkoi kuitenkin käymään hieman tukalaksi, sillä kun mieli koheni, myös menojalkaa alkoi vipattamaan. Tämän tilanteen eskaloitumisesta kertoo paljon se, että pari viikkoa muuttoni jälkeen soitin äidille itku kurkussa kauppareissulta, että tajusin juuri voivani käydä kaupassa silloin kun huvittaa.

Ei tarjoilijakoulutukselle
Aiemmin tarkoitukseni oli jatkaa tarjoilijakoulutusta, jahka saan asunnon keskustasta ja pääkoppani alkaa olla "selvillä vesillä". Olen kuitenkin toistaiseksi torjunut tämän ajatuksen, vaikka mieli sinne tiskin toiselle puolelle edelleen tekeekin. Tällä hetkellä aion keskittyä enemmän piirtämiseen ja sen vuoksi hainkin jälleen graafiselle puolelle opiskelemaan. Piirtäminen auttaa myös purkamaan omia ajatuksia ja haluan todella kehittyä siinä nyt enemmän, etenkin, kun olen huomannut tämän homman toimivan. Sain mm. suunnitella lempiyhtyeeni Oliverin logon tässä keväällä ja vitsit! En kyllä vieläkään ole tottunut ajatukseen että tekeleeni näkyy vähän joka suunnassa.. :D


Suunnitelmia blogin ja muun SoMen suhteen
Kesäkuussa 2018 tapahtuu itselleni yksi iso asia, josta kerron kyllä myöhemmin. Tässä kohtaa pidän tämän vielä salaisuutena ja vaikka monelle tämä ei loppujen lopuksi olisikaan niin iso juttu, niin itselleni se on ehkä isoimpia asioita mitä tässä elämässä olen tehnyt! Tämän asian tekeminen taasen johti/johtaa siihen, että "lanseeraan" Kalmaluolan uudelleen. Kalmaluola vaihtaa nimekseen Kava ja se nimi tulee näkyviin sitten niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Tämä blogi tulee toimimaan edelleen enemmän "personal blogina", mutta tulen myös päivittelemään enemmän taidejuttuja tänne. Vitsit, oon ihan liian innoissani tästä kaikesta!

Kilpailu kesäkuussa
Järjestän tuon Kalmaluolan päivittämisen yhteydessä myös kilpailun. Tai oikeastaan kilpailuja tulee kaksi, koska päätin järjestää sen erikseen sekä Instagramissa että Facebookissa. Tarkoitus on tosiaan saada kisa käyntiin kesäkuussa, mutta riippuen siitä miten kauan eräät paperihommat kestävät ja saanko tarvittavat osat itselleni ajoissa, voi kisa siirtyä myös heinäkuulle. Toivon että osat ovat myös kestäviä, en halua antaa kisassa mitään tusinapalkintoa! Sen verran voin paljastaa tuosta kisasta, että palkintoon liittyy tekemäni taide ja te pääsette siihen osalliseksi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti