9. lokakuuta 2017

This is Halloween, this is..... Joulu!


Kyllä, minä täällä hypetän tulevaa joulua jo täysin rinnoin, vaikka halloween on vielä tulematta! Syy tähän löytyy projektista, jonka aloitin kuukausi sitten. Nimittäin ne joulukortit!

Kuukaudessa sain aikaiseksi tehtyä 10 erilaista joulukorttia, joista yhden tein pariin kertaan uusiksi (ei vain näyttänyt suden tai villisian kallo hyvältä). Koko prosessi on ollut kyllä melko mielenkiintoinen ja itseä on hämmentänyt mitä ajatuksia se on herättänyt niin muissa kuin omassakin päässä. Olen nimittäin alkanut vakaasti harkitsemaan y-tunnuksen tai toiminimen laittamista pystyyn, sillä mielessä on erilaisia piirtoprojekteja aina mukeista paitojen ja kassien painatukseen. Täytyy vielä selvitellä miten tämä kaikki periaatteessa toimisi ja keskustella asiasta jonkin virkailijan kanssa (jos joku nyt ymmärtäisi tätä hirveätä intoa piirtää suolen pätkiä ja aivojen palasia).

Mutta tässä ne ovat, joulukortit joiden tekemiseen uhrasin niskani!Kyllä, niskani ovat melko jumissa, sillä tämä pöydän ääressä piirtäminen ei vain ota sujuakseen. Parhaiten piirtäminen onnistuu itsellä sängyllä istuen, sillä jotenkin tässä pöydällä jossain vaiheessa valun pöydän päälle ja pääni on niin kenossa kuin voi olla. Not good. Not at all. Nyt pidänkin sen vuoksi pienen paussin piirtämisestä vapaa-ajalla, kuntouttavassa sitä saa tehdä taas koko päivän tiistaina ja keskiviikkona.

Tosiaan, kortit tulevat myyntiin Deadfineen! Olen tästä yhteistyöstä enemmän kuin innoissani ja tämä on se juttu joka sai tämän projektin tuntumaan hyvin isolta jutulta ainakin itselleni. Ja no onhan se, en nyt ihan äkkiä muista että olisin 400 joulukorttia painattanut... :D Yhdessä paketissa on viisi korttia (yksi kutakin joka sarjaan kuuluu), mutta saa näitä yksittäinkin, tosin rajoitetusti. Paketin hinta on 14,90€ ja yksittäisen 3,5€. Ilmoittelen Kalmaluolan facebook-sivulla milloin nämä möröille sopivat joulukortit tulevat myyntiin!

Laitoin Kalmaluolalle myös oman instagram-tilin! Sieltä pääsette kurkkimaan kaikkea DIY-juttuja ja piirtelyjä, tällä hetkellä sieltä löytyy myös miten pahvista saa aikaan arkun muotoisen laatikon (itse käytin lahjalaatikkona itse tehdylle suklaalle)! Kaikkea kivaa ja ihmeellisä tässä tapahtuu, ei pieni ötökkä pysy kohta mukana! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti