23. huhtikuuta 2017

Iso kiitos!

Voiton puolella sairaudesta, mutta ei vielä aivan terve. Lääkäri määräsi viikonlopun "täyslepoa" koska maksa-arvot huitelevat ties missä, mutta uhmasin tätä päätöstä eilen hakemalla uuden puhelimen ja käymällä katsomassa paikallisessa Tappara - Kalpa ottelun. Harmi vain, ettei viimeksi mainittu voittanut matsia.

Mutta tämä postaus koskee tuota puhelinta ja tapaa millä sain sen.


Olen jotenkin ajatellut aina, että kukaan ei luovu mistään kalliista ilmaiseksi, ei vaikka tilanne olisi mikä. Olin kuitenkin väärässä. Aiemman puhelimeni, Samsung Galaxy S3:n kanssa on tullut taisteltua melko pitkään siitä, pysyykö siinä virta ja pysyykö se päällä, vaikka siinä olisi sitä virtaa. Kun näyttö alkoi toissailtana väreilemään samaan tapaan kuin sitä aiemmassa puhelimessa ennen sen hajoamista, totesin että nyt on aika laittaa some riehumaan ja pyytää ihmisiltä edes jotain kämäistä puhelinta.

Asetin ainoiksi kriteereiksi sen, että microsim mahtuu puhelimeen ja puhelimessa pysyy virta. Eli toisinsanoen, kaikki aataminaikaisetkin, joissa olisi microsimille sopiva kolonen, olivat vastaanottolistalla. Facebookista löytyi sitten sopiva ryhmä, sellainen kuin Tampereen alle 5€:n kirppis. Olin melko varma että saan sieltä juurikin sellaisen, jolla juuri ja juuri ehkä pääsisi netissä käymään, mutta pääpointti itselle oli saada yksinkertaisesti edes jonkinlainen puhelin siihen asti, että saisin itse jostain rahaa ja voisin käydä ostamassa sellaisen kuin haluan (eli kriteerit nousisivat siihen, että edes sen kokoinen näyttö kuin tuossa Samsungissa ja että siinä toimii instagram).


Lopetin ilmoitukseni lauseeseen; "Rahaa ei ole, mutta ison kiitoksen ja halauksen voin antaa!"

En olisi koskaan aavistanut, että minulle tarjotaan heti ensimmäiseksi Huawein Honor 6 puhelinta. En ikinä. Täysin toimiva, näyttö ehjä, takakannessa vain muutamia käyttönaarmuja. Tuntui kuin joku olisi lyönyt suurella uunihalolla päähän; Onko oikeasti tällaisia ihmisiä vielä olemassa? Vielä suurempi onni oli se, että sain haettua puhelimen vielä eilisen aikana. Enkä voi oikeasti sanoin kuvailla sitä, miten onnellinen olen tästä, sillä nyt minun ei tarvitse rahaa saadessa käydä ostamassa uutta puhelinta, vaan pääsen vaikka maksamaan laskuja sillä summalla tai hommaamaan vähän enemmän ruokaa kaappiin.

Olen sanaton. Olen kiitollinen.

Paljon tuossa puhelimessa on miulle opeteltavaa, mutta se ei haittaa, sillä kuten jo sanoin, en olisi uskonut tällaista saavani. Kiitos siis nimeltä mainitsemattomalle naisihmiselle, todellakin pelastit miut! ♥ Mutta nyt istahdan takaisin parvekkeelle kahvini kera suunnittelemaan nettisivuja uudelleen, jotta saadaan sinne kaikki mitä on suunniteltu. Halusin vain jakaa tämän kiitollisuuteni ja antaa muillekin uskoa siihen, että ihania ihmisiä on vielä olemassa! ♥


4 kommenttia:

 1. Oho! Ihanaa miten tuommoisia ihmisiäkin löytyy ja että sait puhelimen! Miten kävi, hyväksyikö hän halauksen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväksyi halauksen kyllä! (: Oon niin ilonen tästä puhelimesta koska se on parempi jopa siitä mitä ajattelin käydä ostamassa sitten kun rahaa jostainpäin saa sen verran. Täytyy kyllä jossain vaiheessa laittaa hyvä kiertämään jollain tapaa!

   Poista
 2. Haha! Hei, et viittis koittaa uudestaan, kun tarvis uuden luurin itsekkin! Alkanut tuo Samsung Galaxy A3 kettuilemaan. Virrat katkeilee ja musiikkiakaan pysty enää kuuntelemaan kun pätkii vain, vaikka olisi palkkeja ja verkkoa kuinka paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastaan sulle näin ajoissa! (: Ehkä oot jo saanut uuden luurin? :D

   Poista