14. huhtikuuta 2017

Hehkulamppuja?!

Eipäs ole tullut hetkeen taas kirjoitettua. Tai no viikkoon, mutta se on tuntunut todella pitkältä viikolta.

Viime perjantaina kävin Cinemadrome 14 tapahtumassa katsomassa Anthropophagous elokuvan ja sen jälkeen vielä Ruasteen keikalle. Ilta oli muutoin todella onnistunut, mutta jo ennen elokuvaa alkoi päänsärky. Ajattelin sen menevän ohi, mutta keikan jälkeen se vain yltyi ja karaokessa huomasin myös kurkussa olevan jotain vikaa. Seuraavana päivänä olikin sitten jo kuumetta ja sunnuntaina kurkku jo tajuttoman kipeä ja kuume lähellä 38. Maanantai-iltana kurkkasin kurkkuuni ja boom. Te joilla on ollut peitteitä nielussa, tiedätte miten ällöttävältä se näyttää. Kuume on pyörinyt 37.5-38.5 välillä aika lahjakkaasti, mutta nyt särkylääkkeiden kanssa se on pysynyt hieman aisoissa. Angiinaa tämä ei ole, ainakin pikatesti ja viljely näyttivät negatiivista. Torstaina onkin sitten aika verikokeisiin, katsotaan mitä niistä selviää. Haju ja maku suussa on raastava ja aamuisin kurkku niin turvoksissa että hyvä kun henkeä saa. Mutta eiköhän se tästä, jos vaan lääkkeet riittävät. Ruokaa en saa suusta alas kuin pakottamalla, sillä kokoajan oksettaa. Yh.

Mutta asiasta kukkaruukkuun, tai lyhtyyn, jos näin voi sanoa.


Ostin jokin aika sitten lampun, jossa oli musta metallikehikko. Sen metallikehikon vuoksi koko lampun ostinkin. No kävipä sitten niin, että kaupan myyjä neuvoi minua ostamaan siihen sellaisen lampun, joka ei mahtunut kehikkoon, joten jätin lampun roikkumaan ilman mitään varjostinta. Viime yönä tuli idea laittaa vanha lyhty tuon lampun ympärille, siitä kun on lasit hajonneet reilu vuosi sitten. Tänään tartuin tuumasta toimeen ja vaikka edelleen nuo miun kiinnitykset ovatkin maailman kauneimmat, niin kyllä se ihan kivalle näyttää omaan silmään. Ehkä joku päivä jaksan tapella noiden johtojen kanssa lisää..Tilasin myös jokin aika sitten eBaysta pari seinätarraa, joista vain toinen on toistaiseksi tullut perille. En ole aiemmin seinätarrojen kanssa pelleillyt ja vähän jännitin sen laittamista kun olen netistä näitä "kauhutarinoita" lukenut, mutta yllättävän helppoahan se olikin. Ehkä aavistuksen vinoon se jäi, mutta meh. Olen vähän tällainen "kunhan se näyttää kivalta omaan silmään" niin kaikki on sitten hyvin.. :D Kokoa tuolla tarralla on n. 70x60cm.

Tigerista löytyi myös kivat "hehkulamput" jotka toimivat normaaleilla AA-pattereilla. Valaisevat todella nätisti kun kämpässä ei ole muita valoja.Kun vaan jonkun fiksumman paikan niille keksisi, betoniseinään kun on hankala laitella ilman kiviporaa ja sen käytön osaamista reikiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti